Πως πραγματοποιώ αγορά

Επιλέγετε και βλέπετε αναλυτικά τα φορέματα που σας ενδιαφέρουν, κατόπιν συμπληρώνετε τα πεδία σχετικά με τις προτιμήσεις αγοράς (νούμερο, χρώμα, σημειώσεις κτλ) και προσθέτετε στο καλάθι το φόρεμα που επιθυμείτε να αγοράσετε.

Για να δείτε το καλάθι σας και να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας κάνετε click πάνω στο εικονίδιο του καλαθιού (πάνω δεξιά σημείο της οθόνης).

Έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας είτε ως επισκέπτης συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία που ζητούνται, είτε εάν έχετε λογαριασμό μέσω αυτού απλά βάζοντας το email και το συνθηματικό σας, είτε να δημιουργήσετε εκ νέου λογαριασμό δηλώνοντας email και λοιπά απαραίτητα στοιχεία.

Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατάτε το κουμπί που εμφανίζεται 'Προχωρήστε σε αγορά'.

Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης όπως θα σας ζητηθούν.

Στο επόμενο βήμα επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής & αποστολής που επιθυμείτε, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ολοκληρώνετε την παραγγελία σας.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα δείτε ένα μήνυμα στην οθόνη σας που θα σας δίνει τον κωδικό της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώνει για την διεύθυνση του email όπου θα σας σταλεί μια προεπισκόπηση της παραγγελίας που μόλις κάνατε.